Meer Griekenland Blog


Het eiland Kos


Het eiland Kos is erg populair, zeker onder de Nederlanders. Het is een mooi Grieks eiland waar ieder jaar veel toeristen naar toe gaan. Ieder jaar komen er gemiddeld 100.000 mensen naar dit mooie eiland om te genieten van de natuur, de cultuur, de stranden en de zon.

Over Koskaart van kos
Ook zijn er veel mooie bezienswaardigheden waar toeristen graag naar toe komen.In het hoogseizoen is het erg druk op Kos, maar dan kun je wel genieten van de rust, op de stranden en in het hotel of het appartement dat je hebt geboekt. Je kunt ook de keuze maken om in het voorseizoen dus in mei of juni naar Kos te komen. Dan is het zeker een goede keuze want dan staat alles mooi in bloei. Ook het naseizoen, in de maand september, biedt je veel mooie momenten. Het zeewater is dan namelijk lekker warm en je kunt tot laat in de avond op de terrasjes zitten en genieten van het heerlijke eten en drinken.

Het eiland Kosvakantie met zwembad op kos
Het eiland Kos is niet groot, je kunt hier als je een auto huurt in een dag rondrijden. Je kunt dan zelf bekijken waar je naar toe wilt rijden. Maar je kunt hier ook fietsen dus als je dat leuk vindt dan kun je van de fietspaden gebruik maken en het eiland op een andere manier verkennen.

Zorg er voor dat je dan altijd een goede plattegrond bij je hebt zodat je weet waar je naar toe fietst. De toeristen die naar Kos komen genieten hier volop, ze willen hier vaak het jaar daarna weer terug. Al is het maar om van het heerlijke weer te genieten, de zon is namelijk heerlijk warm, ook in de maand september. Ook later in het jaar biedt Kos je dus veel mooie momenten waar je van kunt genieten!

#vakantie#kos#griekenland#eiland#fietsvakantie

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 24 Jan 2013

Meedoen?