Meer Griekenland Blog


Vakantie Peloponnesos


In het zuiden van Griekenland is Peloponnesos gelegen en dit is het meest zuidelijke gedeelte van Griekenland. Peloponnesos is een wonderschoon schiereiland en het heeft een prachtige natuur en cultuur en er kan heerlijk gegeten worden bij één van de lokale culinaire eetgelegenheden. Men kan op dit eiland in Griekenland all inclusive vakanties vieren

Peloponnesos is niet erg toeristischPeloponnesos
Peloponnesos is nog niet echt bekend bij toeristen en als er toeristen lopen zijn het over het algemeen voornamelijk de Grieken zelf die dit wonderschone gebied aan het bewonderen zijn. Er zijn talloze bezienswaardigheden te vinden en deze zijn heel goed te bereizen met een huurauto.
Er is ook heel veel te zien uit de Griekse oudheid die bewaard zijn gebleven ondanks de onrustige tijden die Griekenland heeft gekend. Peloponnesos kent een ruig landschap met bergtoppen van wel 2000meter hoog. Er zijn in dit berggebied heel veel mooie bergdorpjes waar heel veel oude cultuur te beleven is in een prachtige natuurlijke omgeving. In deze mooie omgeving kan heerlijk gewandeld worden en vergeet niet een camera mee te nemen om al het moois vast te leggen.

Eten in Peloponnesos
Op Peloponnesos kun je ook nog heerlijk traditioneel eten bij de vele restaurants in de bergdorpjes.
Er zijn veel verschillende authentieke Griekse gerechten die alleen hier gegeten kunnen worden. In veel restaurantjes wordt nog op de traditionele Griekse manier gekookt. De prijzen in de restaurantjes liggen ver onder de prijzen die men elders in Griekenland betaald.

Strandvakanties in PeloponnesosStrandvakanties in Peloponnesos
Ook voor een heerlijke strandvakantie is Peloponnesos een geschikte vakantiebestemming je hebt er heel veel mooie vissersdorpjes en hele mooie stranden die nog heerlijk rustig zijn. Peloponnesos is een ideale vakantiebestemming voor een vakantie naar Griekenland. Een Griekenland vakantie is ieder jaar één van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders, maar omdat Peloponnesos nog steeds weinig toeristen trekt kan er in dit gebied van Griekenland nog heerlijk genoten worden van alle rust en van de lokale gastvrijheid!

#vakantie#peloponnesos#strandvakantie#griekenland#schiereiland

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 31 Mar 2013

Meedoen?