Meer Griekenland Blog


Het eiland Rhodos


Rhodos is een Grieks eiland dat erg populair is onder de toeristen. Als mensen naar Griekenland gaan dan bezoeken ze Rhodos erg graag. Veel Belgische, Duitse, Engelse en Nederlandse toeristen komen ieder jaar in Rhodos. Dit komt omdat er erg veel zon is, je hebt in het hoogseizoen een heel erg grote kans op de zon.

Het eiland Rhodosbaai van rhodos
Maar ook vanwege Rhodos stad gaan veel toeristen hierheen. Het is namelijk een mooie stad met een Middeleeuwse binnenstad en ook de kenmerkende Mandraki haven zorgt voor veel bekijks onder de toeristen. Je kunt hier ook lekker eten en wat drinken. Winkelen is ook leuk, verken de stad daarom eens te voet en ontdek de mooiste plaatsen op Rhodos eens van dichtbij. Als je op pad wilt gaan om Rhodos te verkennen dan kan dat, de wegen zijn namelijk goed. Je kunt een auto huren, of een scooter. Op deze manier kom je op de mooiste plaatsen van Rhodos die je met de bus niet kunt bereiken!

Boek de vakantie naar Rhodosheerlijk eten op rhodos
Een excursie, daar maken veel mensen gebruik van als zij in een hotel verblijven op Rhodos. Maar je kunt ook zelf kiezen voor het huren van een auto en op die manier kun je zelf naar de mooiste plaatsen toe rijden. Je hebt dan alle tijd om Rhodos te verkennen en bent niet afhankelijk van de anderen die weer op tijd moeten vertrekken vanwege de andere plaatsen die bekeken moeten worden in een kort tijdsbestek.

Als je in alle rust Rhodos wilt verkennen dan is het huren van een auto of een scooter de beste keuze. Je kunt genieten van alle mooie plekjes, de natuur is schitterend en zorg er voor dat je geniet van alle mooie dorpen daar, vergeet de camera niet!

#vakantie#rhodos#winkelen#uitgaan#hotel

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 24 Jan 2013

Meedoen?